WordPress Website

webdesign amsterdam

Al onze websites worden op maat gedesigned en gebouwd op het WordPress open source platform. WordPress is oorspronkelijk ontwikkeld als blog software, maar gezien de enorme populariteit van het platform is WordPress inmiddels uitgegroeid tot een van de beste en meest gebruiksvriendelijke CMS systemen die er zijn.

Tegenwoordig is WordPress ook uitstekend te gebruiken voor een reguliere WordPress website zonder blog. U kunt de inhoud van uw Wordpres website zelf gemakkelijk beheren zonder dat daar vergaande technische kennis voor nodig is. Het aanpassen van teksten en afbeeldingen op de website is dus erg eenvoudig en u bent niet afhankelijk van een webdesigner als u eens iets wilt wijzigen op de website.

Al onze WordPress websites worden opgeleverd met een duidelijke handleiding, en indien u daarna nog vragen heeft kunt u ons altijd mailen.

WordPress website voorbeelden :

 

WordPress maakt professionele websites betaalbaar

WordPress is een gratis opensource CMS platform, wat bijgehouden wordt door de community. Door gebruik te maken van deze gratis opensource software, besparen wij in de kosten voor de ontwikkeling van een eigen CMS, en kunnen u daarom ook een professionele website aanbieden welke betaalbaar is.

 

Waarom een WordPress website?

Een van onze doelstellingen is om onze websites toegankelijk en makkelijk beheerbaar te maken voor onze klanten. Om dit te realiseren is het nodig om de website te voorzien van een Content Management System (CMS). Een CMS is een stukje online software wat er onder andere voor zorgt dat de content (bijvoorbeeld tekst en afbeeldingen) op een website aan te passen is door de eigenaar van de website. En dit zonder vergaande technische html/php kennis.

Van de vele beschikbare CMS systemen hebben wij gekozen voor het opensource CMS WordPress. Deze is zeer gebruiksvriendelijk, en is modulair opgebouwd, waardoor het zeer makkelijk is om de website uit te breiden in de toekomst.

 

Met WordPress is het zeer makkelijk om een website zelf te beheren

De leercurve van WordPress is zeer laag, en er is totaal geen technische kennis voor nodig om zelf een WordPress Website te beheren. Daardoor bent u niet afhankelijk van een webdesigner en kunt u zo ook op de kosten besparen. Het werken met WordPress is te vergelijken met het werken in Microsoft Word, alleen dan nog eenvoudiger.

Door gebruik te maken van WordPress kunnen wij u een professionele, gebruiksvriendelijke en betaalbare website aanbieden. Indien u interesse heeft in een WordPress website, kun u hier klikken om een offerte aan te vragen.

 

Levenslange garantie op onze WordPress Websites

Ook verzorgen wij de onderhoud en backups van uw WordPress website, zodat uw website altijd veilig en up to date is. U heeft op uw WordPress website levenslange garantie op de werking daarvan, zolang de website bij ons gehost is, en u de website bij ons in onderhoud heeft. Voor meer informatie over het onderhoud van WordPress websites kunt u hier klikken.

Indien u interesse heeft in een unieke WordPress Website, kunt u hier een offerte aanvragen.