Werkwijze

webdesign amsterdam

Om u een duidelijk en helder overzicht te kunnen geven van onze werkwijze, hebben wij deze hieronder voor u toegelicht. U weet dan vooraf waar u aan toe bent, en wat u kunt verwachten van Fishtank Media.

1. Intake

Voordat we beginnen met een project vind er eerst een intake plaats. De intake kan digitaal geschieden via ons offerteformulier, telefonisch of door middel van een persoonlijke gesprek. Tijdens deze intake kunnen wij uw wensen en de mogelijkheden bespreken. Onze projectmanager zal aan de hand van de uitkomst van deze intake zich verdiepen in uw onderneming, en uw wensen vertalen naar concrete project doelstellingen. Het is belangrijk voor de webdesigner om een goed beeld te krijgen van uw onderneming. Dit beeld is belangrijk om de juiste uitstraling en uw doelstellingen te kunnen behalen.

Nadat uw wensen en de mogelijkheden duidelijk zijn, kunnen wij voor u een offerte opstellen, met daarbij een planning van het project. Indien u akkoord gaat met de offerte gaan we verder met de volgende stap.

2. Webdesign

Aan de hand van uw wensen, begint onze webdesigner met het designen van een grafisch en functioneel ontwerp. Hierbij wordt rekening gehouden met uw huisstijl en doelgroep, welke wij zullen doorvertalen naar de website. Bij een nieuwe huisstijl ontwerpen wij deze uiteraard eerst.

Wij designen een concept welke wij aan u voorleggen via de email. Aan de hand van uw feedback, passen we het ontwerpen indien nodig aan of komen met een geheel nieuw ontwerp. Wij werken niet met een maximaal aantal correctie rondes, maar gaan net zo lang door totdat u tevreden bent. Pas als u akkoord heeft gegeven op de website designs, gaan we verder met het bouwen van de website. Het is vanaf dan ook niet meer mogelijk om (grote) aanpassingen te doen aan het ontwerp.

3. Ontwikkelen van de Website

Nadat het ontwerp gereed is, dient deze omgezet te worden in een werkende website. Met zelf geschreven code ontwikkelen wij uw website met een CMS zodat u de website achteraf zelf kunt beheren.

Nadat wij de website gereed hebben, zullen wij deze op een tijdelijk testdomein online zetten, zodat u de website kunt bekijken en testen. Indien alles naar wens is en u akkoord heeft gegeven dan kan de website verhuisd worden naar het juiste domein zodat de nieuwe website online kan. U ontvangt dan ook de handleiding en inloggegevens van uw website zodat u deze verder zelf kunt beheren. Optioneel kan er ook een persoonlijke training gegeven worden over het gebruik van uw webshop, indien u niet voldoende heeft aan de handleiding.

4. Garantie en Support

Nadat de website online is, heeft u levenslange garantie en support op de website, zolang deze bij ons gehost en in onderhoud is.