Website Onderhoud

webdesign amsterdam

Nadat uw website online is, heeft deze net als een nieuwe auto regelmatig onderhoud nodig. Met onderhoud bedoelen we niet de inhoud van uw website, want die kunt u immers zelf onderhouden door middel van het CMS, maar de techniek achter uw website. Het CMS systeem waarop uw website zal draaien (wordpress of magento), heeft regelmatig security updates, en nieuwe features of aanpassingen. Dit is nodig om de software veilig en up to date te houden.

Om risico’s als hacking of het niet functioneren van de website door verouderde software te voorkomen, is het dus belangrijk om uw website goed te laten onderhouden. Wij bieden onderhoud aan in de vorm van een maandelijkse onderhouds fee, zodat u precies vantevoren weet waar u aan toe bent.

Backups

Naast onderhoud is het ook belangrijk om regelmatig backups van uw website of webshop te maken. Wij maken voor al onze klanten dagelijkse backups, zodat de gegevens van uw website of webshop nooit verloren kunnen gaan.

In het onderhouds fee zitten de kosten voor het up to date houden van de website verwerkt, als mede de kosten voor het bijhouden van backups van de website. Zo kunt u er gerust van zijn dat uw website nooit verloren zal gaan en u dus ook geen content kwijt zult raken.
Mocht u toch een keer per ongeluk iets verwijderen dan is het mogelijk om een backup terug te zetten.