Magento Webshop

webdesign amsterdam

Een Magento webshop laten maken? U bent op zoek naar een professionele, unieke en betaalbare Magento webshop? Fishtank Media ontwerpt en bouwt uw Magento webshop op maat. Wij zijn gespecialiseerd in Magento webshops en hebben jarenlange ervaring in het maken van unieke Magento webshops.

Magento webshop voorbeelden:

 

Voordelen van een Magento Webshop

Er zijn een aantal redenen waarom wij hebben gekozen om webshops te bouwen op basis van Magento. Een Magento webshop bied standaard alle nodige functionaliteiten voor uw E-commerce webshop, en mocht u een bepaalde aanvullende functionaliteit nodig hebben, dan is deze in de meeste gevallen makkelijk toe te voegen. Magento webshops zijn erg gebruiksvriendelijk, en ook makkelijk te leren zodat u uw Magento webshop geheel zelf kunt beheren.
Omdat Magento CE een opensource CMS is, is deze gratis voor iedereen te verkrijgen. U heeft daardoor geen licentiekosten voor het gebruik van het CMS, en dat scheelt uiteraard weer in de kosten.
Verder is Magento standaard al erg zoekmachine vriendelijk, wat inhoud dat deze makkelijk door zoekmachines zoals Google gelezen kunnen worden. Dit is een zeer belangrijk aspect aangezien u ook wilt dat uw webshop straks gevonden kan worden als deze eenmaal online staat.

Webshop design

Het design van de de webshop is ook een belangrijk aspect, om uw webshop succesvol te maken. Het webshop design moet passen bij uw onderneming, en uw doelgroep. Daarnaast wilt u natuurlijk een uniek webshop design, zodat uw webshop er anders uit ziet dan die van uw concurrenten. Onze webshop designers zijn hier in gespecialiseerd en kunnen voor uw onderneming een unieke webshop design ontwerpen.

Magento webshop hosting

Het is voor uw bezoekers belangrijk dat uw webshop snel laad en navigeert. Voor een reguliere hostingprovider zal Magento helaas te zwaar zijn om snel te kunnen draaien. Om uw Magento webshop snel te laten draaien, heeft deze daarom speciale hosting nodig. De hosting voor Magento webshops brengen wij onder bij onze hosting partner Byte. Byte is gespecialiseerd in Magento hosting, en bied zeer snelle en betrouwbare hosting diensten, waardoor uw webshop snel zal laden.
Wij zorgen er voor dat uw domeinnaam gekoppeld wordt aan uw hosting, en dat uw email accounts aangemaakt worden. Voor al uw hosting en webshop vragen heeft u dus 1 aanspreekpunt.

Magento webshop onderhoud

Nadat uw Magento webshop online is, heeft deze regelmatig onderhoud nodig. Er worden namelijk regelmatig updates uitgebracht voor de Magento software. Deze updates zijn belangrijk voor een goede werking van de Magento software. Daarnaast worden door middel van deze updates eventuele veiligheidslekken voorkomen of gedicht.
Door middel van een onderhoudscontract zorgen wij er voor dat uw webshop altijd up to date is. Daarnaast maken wij dan dagelijkse backups van uw webshop, zodat uw webshop nooit verloren kan gaan.

Webshop productfotografie

Heeft u zelf geen productfoto’s? Daar kunnen wij u bij helpen! Naast het maken van de foto’s op uw locatie, zullen wij deze ook nabewerken zodat deze direct in de webshop gebruikt kunnen worden. En in overleg kunnen wij deze ook plaatsen in uw webshop zodat u daar geen omkijken naar heeft.

Magento webshop laten maken?

Een Magento webshop laten maken is veel verstandiger dan dit zelf proberen met templates. Magento is een complex CMS systeem en zonder de juiste kennis en ervaring zult u nooit optimaal kunnen profiteren van de mogelijkheden. Indien u een Magento webshop wilt laten maken dan helpen wij u daar graag bij. Neem contact met ons op voor een offerte.