Hosting

webdesign amsterdam

Een website heeft een bepaalde hoeveelheid ruimte nodig op een server. Het beschikbaar stellen van deze ruimte wordt ook wel hosting genoemd. Een hosting account wordt gekoppeld aan een domeinnaam. Het verzorgen van de hosting voor uw website en het koppelen van uw domeinnaam kunnen wij geheel voor u verzorgen.

Voor de hosting van onze websites werken wij samen met een aantal hosting partners. Deze partners hebben wij zorgvuldig geselecteerd op betrouwbaarheid en kwaliteit. Om de levenslange garantie op onze websites te kunnen aanbieden is het een vereiste dat wij de hosting van de website verzorgen. Wij willen namelijk volledig verantwoordelijk zijn voor de werking van uw website, waardoor u ook maar 1 aanspreekpunt nodig heeft voor uw website.

Door onze directe lijnen met de hosting provider zijn wij in staat om snel te schakelen bij eventuele problemen.

Magento hosting

Speciale Magento hosting is een vereiste om uw Magento webshop snel en soepel te laten draaien. Voor Magento zijn reguliere hosting accounts namelijk niet voldoende, aangezien deze meestal geen gebruik maken van high end hardware, en geen speciale server configuraties hebben gericht op Magento.
De hostingproviders waarmee wij samen werken hebben high end cloud servers welke helemaal gericht zijn op Magento. Hierdoor zullen uw bezoekers snel en soepel uw Magento webshop kunnen bezoeken.

Domeinnaam registratie

Ook kunnen wij voor u een domeinnaam registreren of verhuizen. Wij koppelen deze aan uw hosting account, en zullen al uw email accounts in orde maken. Eventueel kunnen wij ook een koppeling maken met Microsoft Office 365 indien u dat wenst.

Interesse in onze domeinnaam en hosting diensten? Vraag dan een offerte aan.