Webdesign

webdesign amsterdam

Professioneel webdesign op maat is de basis van onze websites en webshops. Veel webdesign bureaus maken gebruik van standaard templates waardoor de meeste websites er hetzelfde uit zien. Met een uniek webdesign op maat kunt u uw website of webshop onderscheiden van uw concurrenten.

Wij ontwerpen alle websites en webshops helemaal zelf, en zorgen ervoor dat deze aansluit bij de huisstijl van uw onderneming. Onze ervaren webdesigners zorgen er ook voor dat het ontwerp afgestemd is op uw doelgroep en de doelstellingen van uw onderneming. Daarbij is de user experience ook erg belangrijk. Naast een goede eerste indruk dient de website ook gebruiksvriendelijk te zijn. Dit kan een enorm effect hebben op uw bezoekers, u kunt immers maar 1 keer een eerste indruk maken, en die moet dan dus ook goed zijn.

De website en webshop dient niet alleen gebruiksvriendelijk te zijn voor de bezoekers, maar ook voor u als beheerder van de website. Uit alle beschikbare CMS systemen hebben wij na vele gebruikerstesten en klantervaringen de beste CMS systemen geselecteerd.
Voor websites maken wij gebruik van het WordPress CMS, en voor webshops maken wij gebruik van het Magento CMS. U kunt door middel van het CMS eenvoudig uw website zelf beheren qua content zonder dat daar specifieke html kennis voor nodig is.
Uiteraard krijgt u een uitgebreide handleiding om te kunnen werken met het CMS en kunnen wij u ook een persoonlijke instrucie geven.

Benieuwd wat wij voor uw onderneming kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op of vraag hier een offerte aan.