Klanten reviews

Fishtank media is een superleuk bedrijf met jongens die weten wat ze doen en laten zien dat een goede webdesigner vooral óók een rasechte, inventieve creatieveling is die marketinggericht kan denken.

Knap hoe ze mijn site helemaal bij mijn huisstijl en sfeer hebben laten passen en hoe mijn site nu helemaal ‘mij’ uitademt. Jongens met grafisch inzicht, creativiteit en mega ontwikkelde design skills. Echt een bedrijf dat me ontzettend heeft verrrast en webdesigns maakt die er met kop en schouders bovenuit steken!

~Annemarie Postma

Al een tijdlang was ik op zoek naar een creatief bedrijf dat een website voor mij wilde bouwen die aansloot op mijn doelgroep. Uiteraard, net als zoveel kleine zelfstandigen met mij, was ik vooral op zoek naar iemand die mijn visie en ideeën om kon zetten naar een wereld waar ik zelf weinig verstand van heb; het internet. En dan ook nog tegen een betaalbaar tarief. Fishtank Media bleek dat bedrijf te zijn.

Ondanks mijn eigenwijze inborst, wisten ze me ervan te overtuigen hen hun gang te laten gaan. Na een bruisend voorgesprek waarin ik kon aangeven wat ik ongeveer wilde uitstralen en wat ik met de website wilde. Het eindresultaat was werkelijk verbluffend! Ik ben tot op de dag van vandaag uiterst tevreden en, getuige de vele positieve reacties, mijn klanten ook. Een creatieve uitstraling en net wat anders dan de rest. Precies wat ik wilde, al had ik het zelf nooit zo bedacht. En ik kan er zelf prima mee uit de voeten, waardoor het niet alleen makkelijk maar zelfs leuk is om de site up to date te houden.

Uiteindelijk heb ik de jongens van Fishtank Media mijn gehele huisstijl onder handen laten nemen. Met als gevolg dat ik nu heel trots kijk als ik mijn visitekaartje aan iemand geef. En als ik over een flinke poos wat nieuws wil hoef ik niet meer te zoeken omdat ik nu precies weet waar ik moet zijn; Fishtank Media. Ik raad het iedereen aan.

Rens

Voor Beauty by Roos Hairextensions deden wij altijd zelf het ontwerp, techniek en inhoud van de site maar op een gegeven moment wordt je als ondernemer toch blind in je eigen bedrijf. Dat geldt ook voor de website. Het was dan ook onze wens om eens met een objectieve blik naar de site te laten kijken.

Fishtank Media sprak ons aan door de vernieuwende website. Na een eerste gesprek was er meteen een klik. De heren van Fishtank Media kijken met een totaal nieuwe view naar je bedrijf en vertalen dat naar spetterende ontwerpen. Al snel kregen wij de eerste ruwe schetsen voor onze nieuwe site. Na enkele snelle feedbackrondes was het definitieve ontwerp goedgekeurd. Fishtank Media is echt goed in het vertalen van je USP’s naar zichtbare zaken.

Omdat onze site inhoudelijk en qua menustructuur niet veranderd mocht worden was het nog een hele uitdaging om alle modules en plugins op de juiste plaats te installeren. Het gehele traject van eerste gesprek tot oplevering van de site heeft ongeveer 5 weken geduurd. Sneller kan bijna niet.

Wij zijn reuze trots op het eindresultaat en kunnen met alle vertrouwen Fishtank Media aanbevelen.

Bart-Willem van Huizum, Beauty by Roos


Naar boven
Webdesign by FishtankMedia.nl
© 2016 Fishtank Media