Over ons

over Fishtank Media

Fishtankmedia is ontstaan door een jarenlange samenwerking tussen een designer en een developer, die elkaar inhuurde voor verschillende webdesign projecten. In 2011 besloten ze om niet langer als 2 zelfstandige “vissen” in de zee te opereren, maar om een fishtank op te richten waar verschillende creatieve “vissen” zich kunnen samenvoegen om zo een totaal concept te kunnen aanbieden aan andere ondernemingen.

Inmiddels hebben meerdere creatievelingen zich aangesloten tot de “Fishtank” en is er een netwerk ontstaan van professionals die samen werken aan verschillende projecten.

Visie

Wij houden van unieke websites die zich kunnen onderscheiden van andere websites. Wij werken daarom ook niet met standaard templates zoals vele andere “maatwerk” internetbureaus wel doen. All onze WordPress websites en Magento webshops worden op maat ontworpen en gebouwd naar wens van de klant. Wij vinden het belangrijk om variatie op het internet te brengen met unieke website concepten die passen bij de onderneming en doelgroep van onze klanten.

Door middel van effectieve online marketing campagnes zorgen wij ervoor dat onze unieke website concepten goed gevonden worden door de juiste doelgroep.

Wij zijn gevestigd in Amsterdam en zijn met name actief in de regio’s Amsterdam, Almere en Utrecht. Maar ook voor de rest van Nederland zijn wij uiteraard beschikbaar.

Benieuwd wat wij voor uw onderneming kunnen doen? Neem dan contact met ons op of vraag hieronder een geheel vrijblijvende offerte aan.