Zoekmachine adverteren SEA

Zoekmachine adverteren, ook wel SEA genoemd, is een goede methode om uw product of diensten in zoekmachines zichtbaar te maken voor potentiële klanten.

Vele ondernemingen streven naar een pagina 1 positie in Google, maar dat is in de meeste gevallen niet op korte termijn te behalen. Met Google adwords is het mogelijk om direct op pagina 1 bovenaan te staan in Google door middel van adverteren.

Adwords werkt op basis van CPC (cost per click), u betaald dus per keer dat men op uw advertentie klikt. De kosten per klik variëren per zoekwoord en nog een aantal factoren, maar dat ligt in de meeste gevallen ergens tussen de € 0,10 en € 5,00. U kunt voor uw adwords campagne een dagbudget instellen, zodat u nooit meer betaald dan het ingestelde budget.

Wij kunnen u helpen met het opzetten van een adwords campagne, zodat u maximaal rendement behaald uit uw advertentie budget. Door middel van periodieke optimalisaties zorgen wij er voor dat uw advertentie campagne efficiënt blijft presteren.

Bent u klaar om uw eerste adwords campagne op te zetten? Neem dan contact met ons op en wij gaan direct voor u aan de slag.