Online marketing

Online marketing campagnes zorgen ervoor dat uw onderneming, dienst of product gevonden word op het internet. Een goede website of webshop is slechts de basis. Deze dient echter ook nog gevonden te worden om succesvol te zijn.

SEO

Er zijn diverse online marketing methoden om uw website onder de aandacht te brengen bij uw doelgroep. Als basis adviseren wij altijd om te starten met SEO (zoekmachine optimalisatie), zodat uw website beter gevonden word in de zoekmachines. Dit is echter een langzaam proces, en het kan een tijd duren voordat dit een consequente bezoekersstroom oplevert. Het is daarom aan te raden om hier zo snel mogelijk mee te starten. Meer informatie over ozne SEO dienst kunt u hier vinden.

SEA

Om snel uw doelgroep richting uw website te krijgen, is SEA aan te raden (zoekmachine adverteren). Wij kunnen u helpen met het opzetten van een google adwords campagne, om zo snel tegen een vastgestelde marketing budget bezoekers naar uw website te krijgen. Meer informatie over onze SEA dienst kunt u hier vinden.

Social media marketing

Naast het adverteren in zoekmachines is het ook mogelijk om te adverteren op diverse social media. Adverteren via social media kan een goed medium zijn om uw doelgroep specifiek te targetten en kan hierdoor een goede aanvulling zijn op uw SEO en SEA campagnes. Facebook, Twitter, Youtube, Linkedin en Instagram bieden alle goede mogelijkheden om te adverteren via social media. Meer informatie over social media marketing kunt u hier vinden.

Een combinatie van SEO, SEA en social media marketing bied goede mogelijkheden voor uw onderneming om gevonden te worden, en uw naamsbekendheid te vergroten.

Benieuwd wat wij voor uw onderneming kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.