Mooi op de muur

portfolio Fishtank Media Amsterdam
Uitgevoerd:
webdesign
zoekmachine optimalisatie SEO greenis

Mooi op de Muur had een Oscommerce webshop, waar ze niet helemaal tevreden mee waren. Naast het verouderde design misten ze ook een aantal functies die in Oscommerce technisch gezien niet mogelijk waren. Een van de grote wensen was een ontwerptool in de webshop waarmee klanten zelf muurstickers konden ontwerpen. Ook moest de nieuwe webshop responsive zijn zodat deze ook op een mobiel of tablet goed zou werken.

Wij kregen de opdracht om een responsive Magento webshop te ontwerpen en te bouwen, inclusief alle gewenste functies en een maatwerk ontwerptool.

Als eerste hebben wij het design een stuk simpeler en overzichtelijker gemaakt, wat de user experience ten goede komt. Ook de menu structuur hebben wij helemaal opnieuw ingericht waardoor bezoekers makkelijker kunnen navigeren.

Qua techniek hebben wij een op maat gemaakte Designer tool waarmee de klant zijn eigen muursticker (patroon of tekst) volledig kan ontwerpen.

Verder hebben wij nog de webshop geoptimaliseerd (SEO) voor zoekmachines wat bij heeft gedragen aan een pagina 1 positie in google.