Webshop beginnen ?

Een webshop beginnen kan iedereen, maar zonder ervaring kan dit een behoorlijke uitdaging zijn en lang niet alle webshops zijn even succesvol. Wij willen u graag helpen en begeleiden in het gehele traject, om zo een optimale en succesvolle webshop voor u te creëren. Wij maken gebruik van het toonaangevende opensource Mageno E-commerce CMS, welke wereldwijd bekend staat om zijn uitgebreide mogelijkheden.

 

Webshop doelstellingen

Voordat wij beginnen met een webshop project, inventariseren wij eerst al uw doelstellingen. Wat wilt u bereiken met de webshop? Wie is uw doelgroep? Hoe gaat u uw doelgroep bereiken? Wat voor ervaring wilt u de bezoekers geven? Welke functionaliteiten zijn vereist?

Nadat wij deze doelstellingen helder hebben, en een idee hebben gekregen van uw bedrijfsidentiteit, kunnen wij overgaan tot de volgende stap : Het (functioneel) ontwerpen van de webshop.

 

Webshop ontwerp

Het ontwerp van uw webshop kan de succes van uw webshop grotendeels bepalen. In de eerste paar seconden dat een bezoeker op uw website komt, zal deze voor zichzelf bepalen of deze op uw website zal blijven, of op de ” back button” van de browser zal klikken om zo terug te gaan naar de vorige pagina. Dat laatste wilt u natuurlijk voorkomen, maar het kan zijn dat een bezoeker het ontwerp van uw webshop niet mooi vind, terwijl u daar zo tevreden over bent. Het is daarom belangrijk om een goed ontwerp te creëren, welke zal aanspreken bij uw doelgroep. Wij zorgen er voor dat het ontwerp van uw webshop geheel aansluit bij uw doelgroep en uw bedrijfsidentiteit.

 

Webshop ontwikkeling

Voor de ontwikkeling van uw webshop maken wij gebruik van handgeschreven code. Wij maken geen gebruik van software templates, maar bouwen uw webshop layout dus geheel zelf op basis van het Magento opensource platform. Een webshop bouwen op basis van het Magento platform, zorgt ervoor dat deze in de toekomst altijd uitbreidbaar is met extra functionaliteiten. Met het bouwen van uw webshop wordt rekening gehouden met verschillende web en Google standaarden, zodat uw webshop optimaal leesbaar is door zoekmachines.

Alle onze webshops zijn na afloop geheel zelf te beheren met het Magento CMS. U krijgt uiteraard een handleiding en indien gewenst een persoonlijke instructie zodat u direct zelf aan de slag kan met uw webshop. Een webshop beginnen was nog nooit zo makkelijk.

 

Betaalprovider kiezen

Een belangrijk aspect bij een webshop beginnen is de wijze waarop uw bezoekers kunnen betalen. Naast het zo eenvoudig mogelijk maken van het afreken proces, is het ook belangrijk om een goede betaalprovider te selecteren die de betaling daadwerkelijk afhandeld. Er zijn ontzettend veel verschillende betaalproviders, met verschillende tarieven en betaal mogelijkheden. Wij zullen aan de hand van uw wensen u adviseren bij het selecteren van een geschikte betaalprovider. Na het selecteren van een betaalprovider, zullen wij een koppeling integreren tussen uw Magento webshop en de betaalprovider.

 

Webshop Keurmerk

Een webshop beginnen met een kwaliteits keurmerk (zoals Thuiswinkel Waarborg of Webshop Keurmerk) kan het vertrouwen van de bezoeker doen toenemen, wat uiteraard uw conversies zal verhogen. Wij kunnen u helpen bij de certificering. Aan de certificering zijn namelijk bepaalde voorwaarden verbonden, en wij kunnen er voor zorgen dat uw webshop aan deze voorwaarden zal voldoen.

 

Kosten webshop beginnen

Een Magento webshop beginnen kan voor slechts een fractie van de kosten van een fysieke winkel. U heeft bij een webshop namelijk geen kosten voor het huren/kopen van een winkelruimte, meubilair voor de inrichting en gas/water/licht. U heeft slechts een eenmalige investering nodig voor de ontwikkeling van uw webshop, en daarbij als terugkerende kosten de hostingruimte en de onderhoud aan uw webshop. Uw investering heeft u bij een goedlopende webshop zo terugverdient en door onze lage hosting en onderhoudskosten is uw webshop al gauw winstgevend (afhankelijk van de marge van uw producten). Om een kosten indicatie te ontvangen kunt u gebruik maken van ons offerte formulier.

 

Levenslange garantie Webshops

Alle webshops die door Fishtank Media zijn ontworpen en gebouwd, krijgen levenslange garantie. Dit wel met als voorwaarde dat de hosting bij ons ondergebracht is, en dat er een onderhoudscontract is afgesloten voor de webshop. Met het onderhouds contract zorgen wij er voor dat uw webshop altijd up to date is qua security updates, patches en upgrades. Ook maken wij regelmatig een backup van uw webshop zodat uw webshop nooit verloren kan gaan.

 

Webshop beginnen bij Fishtank Media?

Indien u graag een Magento webshop wilt beginnen bij Fishtank Media, dan kunt u het beste een afspraak met ons maken om al uw wensen en de mogelijkheden te bespreken. Aan de hand van uw wensen en doelstellingen kunnen wij een gerichte offerte voor u opstellen. Indien u liever direct een offerte wilt opvragen, dan kunt u gebruik maken van ons offerte formulier. Geef daarin zo duidelijk mogelijk aan wat uw wensen zijn en dan zullen wij u per email een offerte toesturen. U kunt altijd naar aanleiding van de offerte een afspraak met ons maken om deze te bespreken.

 

Voorbeelden van door ons ontwikkelde webshops kunt u vinden in ons portfolio, en voor meer informatie over Magento kunt u hier klikken.


Naar boven
Webdesign by FishtankMedia.nl
© 2016 Fishtank Media