Huisstijl ontwerpen

Huisstijl en logo ontwerpen amsterdam

Een huisstijl kunt u zien als de visuele identiteit van uw onderneming. Het is daarom belangrijk dat uw huisstijl ontwerp aansluit bij de visie en persoonlijkheid van uw onderneming. Wij helpen u graag met het ontwerpen van een unieke huisstijl met de uitstraling die past bij uw onderneming.

Een huisstijl ontwerp bestaat uit een Logo, visitekaartje en briefpapier. Geheel op elkaar afgestemd. Hiermee treedt u met 1 gezicht naar buiten en kunt uw merk de boodschap uitzenden die u wilt.
Tevens kunnen wij al het drukwerk van uw huisstijl verzorgen. Dit doen wij in samenwerking met zorgvuldig geselecteerde drukkerijen waardoor u kunt rekenen op de hoogste kwaliteit drukwerk. Voor meer informatie over drukwerk kunt terecht op deze pagina.

Een aantal voorbeelden van onze huisstijl ontwerpen :

 

Huisstijl ontwerp in combinatie met een WordPress website of Magento webshop

Wanneer u bij Fishtank Media een huisstijl ontwerp in combinatie met een WordPress Website of Magento Webshop afneemt, zorgt onze webdesigner er uiteraard voor dat de huisstijl aansluit bij het design van uw website of webshop.
Wij adviseren dan ook altijd om bij nieuwe ondernemingen eerst de huisstijl te ontwerpen, voordat wij met de website of webshop design aan de slag gaan.

Voorbeelden van Huisstijl ontwerpen kunt u hieronder vinden, en uiteraard ook in ons portfolio.