Amsterdam Flowers

portfolio Fishtank Media Amsterdam
Uitgevoerd:
webdesign
Logo ontwerp Greenis
zoekmachine optimalisatie SEO greenis
Grafisch ontwerp Greenis

Amsterdamflowers.nl is al ruim 40 jaar een toonaangevende handelsnaam op het gebied van kwaliteitsbloemen, boeketten, cadeau-artikelen, keramiek, (exclusieve) potplanten en hydrocultuur.

Wij mochten voor AmsterdamFlowers een geheel nieuwe Magento webshop designen en bouwen. Amsterdam Flowers had al een webshop draaien op het Virtuemart platform, en wilde graag de producten en het klantenbestand meenemen naar de nieuwe Magento webshop. Wij hebben de gehele migratie verzorgt van Virtuemart naar Magento, en hebben een geheel nieuw design ontworpen voor de nieuwe webshop. Daarbij allerlei nieuwe maatwerk functies toegevoegd.

Naast het designen en bouwen van de Magento webshop, hebben we ook hun Facebook pagina voorzien van een nieuw jasje in de stijl van de webshop.
Ook mochten wij voor de nieuwe bestelbus een ontwerp maken in de stijl van de nieuwe webshop.

Daarbij hebben wij de webshop geoptimaliseerd voor zoekmachines (SEO) en hebben ook hun adwords campagne (SEA) geoptimaliseerd.
Dit heeft goede resultaten geboekt want Amsterdamflowers staat op het moment van schrijven in google op nummer 1 met het zoekwoord “bloemen amsterdam”, “bloemist amsterdam” en “boeket bestellen amsterdam”.

De nieuwe webshop heeft ook voor een hogere omzet en conversie gezorgd, dus het project is zeer geslaagd te noemen.